Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Сплачуємо податки та збори за новими стандартами!

Переглядів: 1837
13.11.2019 - 11:12

Фахівці  Бахмутського управління  ГУ ДПС у Донецькій  області  нагадують підприємцям м.Бахмут та Бахмутського району про своєчасність сплати податків і зборів та про зміну  реквізитів бюджетних рахунків для  їх сплати, відкритих відповідно до вимог стандарту IBAN.

З метою упередження порушень чинного законодавства щодо своєчасності та повноти сплати податків, недопущення втрат бюджету та виникнення податкового боргу  фахівці звертають увагу на правильність заповнення реквізитів рахунків у розрахункових документах та своєчасність проведення звірок розрахунків з бюджетом як через  «Електронний кабінет»   (https://cabinet.tax.gov.ua.)  так і безпосередньо в   Центрі обслуговування платників , який розташовано за адресою: м. Бахмут, вул.Василя Першина,8,  та  працює за графіком: з понеділка по четвер: з 9.00 до 18.00, у п’ятницю: з 9.00 до 16.45, обідня перерва з 13.00 до 13.45.

Шановні платники податків!  Пам’ятайте, що своєчасна сплата податку - це  внесок кожного в розвиток громади та потужний фінансовий ресурс для її розвитку.