Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Центр розвитку підприємництва – нові можливості для самореалізації

Переглядів: 1782
31.10.2019 - 09:15

30 жовтня в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи Центру розвитку підприємництва пройшов тренінг-семінар з бізнес планування.

На зустріч з безробітними та представниками малого бізнесу були запрошені фахівці  Пенсійного фонду України та підприємець –фізична особа Надія Алєксєєнко.

Консультації з питань пенсійного законодавства, сплати ЄСВ та можливостей електронного кабінету Пенсійного фонду надавала головний фахівець відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Світлана Аністратенко. Учасники заходу в онлайн-режимі зареєструвалися в електронному кабінеті Пенсійного фонду та переглянули всі його можливості, а підприємці-початківці зацікавилися деталями надання звітності та обліку страхового стажу. Крім того, учасники тренінгу за допомогою інтерактивних вправ  розвивали навички з бізнес-планування. Присутні опанували навички роботи в команді, виявляти власні здібності, аналізували свої можливості, використовуючи японську техніку «ікіgai».

Наприкінці тренінгу,  Надія Алєксєєнко, яка в вересні цього року відкрила власну справу за центру зайнятості ,   поділилася досвідом організації власної справи, участі в грантових проектах та відповіла на чисельні запитання учасників тренінгу. Фахівці центру зайнятості ознайомили слухачів з діючими грантовими програмами міжнародних  організацій для сприяння розвитку підприємницьких ініціатив.

Усіх зацікавлених в розвитку власної справи чекаємо в Центрі розвитку підприємництва Бахмутського  міського центру зайнятості на тренінгах з бізнес-планування  кожної середи з 10-00 до 13-00. Запрошуємо до співпраці як чинних підприємців, так і тих, хто лише  розмірковує чи розпочинати свій бізнес.

30 жовтня в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи Центру розвитку підприємництва пройшов тренінг-семінар з бізнес планування.