Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 74 гостя.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради

Переглядів: 1569
22.07.2019 - 12:00

18 липня 2019 року відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

На засіданні було розглянуто питання про стан роботи із зверненнями громадян в Управлінні молодіжної політки та у справах дітей Бахмутської  міської ради,  про стан роботи з багатодітними  сім’ями, які мешкають в м. Бахмут у І півріччі 2019 року, про стан профілактичної роботи з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах та перебувають на профілактичному обліку в службі у справах дітей.

Після обговорення доповідей членами колегії були прийняті обґрунтовані  рішення. З першого питання було вирішено проаналізувати звернення громадян за змістом, виявити тематику найбільш поширених звернень та висвітлити в засобах масової інформації  роз’яснення з системних питань. З другого питання – продовжувати  надавати  консультативно - методичну допомогу сім’ям,  які виховують троє та більш дітей  щодо оформлення статусу багатодітної сім’ї, видачі посвідчень батькам та дітям з багатодітної сім’ї.

Бурхливо обговорювали питання щодо профілактичної роботи з дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах. Спільно задіяним  службам та управлінням доручено забезпечити своєчасне виявлення дітей, які опинились в складних життєвих обставинах та надавати їм своєчасно соціально-правову допомогу, тримати на постійному контролі питання зміни місця проживання (перебування) дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.