Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 144 гостя.

Верховна рада України

Електронні сервіси для населення

Переглядів: 1120
24.10.2019 - 11:43

22 жовтня в рамках проекту «Посилення спроможності коаліції внутрішньо переміщених осіб» в Бахмуті відбулась зустріч з населенням  за сприяння громадських організацій «Бахмутська ліга правозахисників», «Агенції сталого розвитку та інновацій» за участю фахівців Бахмутського міського центру зайнятості.

Фахівчиня  Бахмутського  міського центру зайнятості Олена Бояринова розповіла присутнім про електронні сервіси державної служби зайнятості  з надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Завдяки сервісу «Електронна черга» на порталі Державної служби зайнятості є можливість, не виходячи з дому та не витрачаючи часу та коштів на проїзд, записатися на прийом до фахівців будь-якого центру зайнятості України. Послуга електронної черги реєстрації безробітних доступна на порталі Державної служби зайнятості через рубрику «Електронні послуги».

Також учасники зустрічі ознайомились з можливостями веб-сайту Державного центру зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості»:  швидкий пошук вакансій та резюме по всій Україні, перегляд інформації щодо повного спектру послуг служби зайнятості, профорієнтаційне тестування для визначення власних здібностей до того чи іншого виду професійної діяльності, контактні дані центрів зайнятості, аналітичні та статистичні матеріали про ринок праці та діяльність служби зайнятості. Веб-сайт розширює можливість самообслуговування громадян шляхом доступу до «Електронної черги». Такий ресурс доступний не лише з комп’ютера, а й з мобільного телефону на базі програмного забезпечення Android та Apple.

Була надана інформація про роботу Центра розвитку підприємництва якій працює на постійній основі в Бахмутському міському центрі зайнятості щосереди з 10-00 до 13-00. Всі зацікавлені в розвитку підприємницьких ініціатив можуть скористатися можливістю обміну думками й досвідом, обговорити проблеми, отримати поради і відповіді на свої питання.

Учасники дізналися про онлайн-джерела інформаційної підтримки для діючих та майбутніх підприємців, а саме про онлайн-додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва».

22 жовтня в рамках проекту «Посилення спроможності коаліції внутрішньо переміщених осіб» в Бахмуті відбулась зустріч з населенням  за сприяння громадських організацій «Бахмутська ліга правозахисників», «Агенції сталого розвитку та інновацій»

Останні статті на сайті