Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

Робоча зустріч з представниками Програми «U-LEAD з Європою»

Переглядів: 1544
02.10.2019 - 11:52

В рамках участі Бахмутської міської ради у 4 раунді відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» 01 жовтня  2019 року відбулась робоча зустріч керівництва Бахмутської ОТГ з регіональними представниками міжнародного партнера.

Мета візиту – знайомство та вивчення питання щодо надання допомоги у модернізації Центру надання адміністративних послуг Бахмутської  міської ради.

Участь у зустрічі  також прийняли  в.о.старост, представники депутатського корпусу та громадськості.

Під час офіційного візиту гості оглянули приміщення та ознайомились з роботою функціонуючого ЦНАП, оглянули будівельний майданчик та ознайомилися із станом будівництва нової будівлі Центру по вул. Привокзальній 3.

На загальній зустрічі регіональний координатор Програми ««U-LEAD з Європою» Петро Макаренко проінформував присутніх про Програму та основні напрями роботи з громадою, обговорили питання співробітництва та можливості надання допомоги у модернізації Центру надання адміністративних послуг Бахмутської міської ради, впровадження інституційних рішень щодо забезпечення  якісного надання адміністративних послуг мешканцям об’єднаної територіальної громади.

В рамках участі Бахмутської міської ради у 4 раунді відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» 01 жовтня  2019 року відбулась керівництва Бахмутської ОТГ з регіональними представниками міжнародного партнера. В рамках участі Бахмутської міської ради у 4 раунді відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» 01 жовтня  2019 року відбулась керівництва Бахмутської ОТГ з регіональними представниками міжнародного партнера. В рамках участі Бахмутської міської ради у 4 раунді відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» 01 жовтня  2019 року відбулась керівництва Бахмутської ОТГ з регіональними представниками міжнародного партнера. В рамках участі Бахмутської міської ради у 4 раунді відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» 01 жовтня  2019 року відбулась керівництва Бахмутської ОТГ з регіональними представниками міжнародного партнера. В рамках участі Бахмутської міської ради у 4 раунді відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» 01 жовтня  2019 року відбулась керівництва Бахмутської ОТГ з регіональними представниками міжнародного партнера. В рамках участі Бахмутської міської ради у 4 раунді відбору учасників Фази впровадження Програми «U-LEAD з Європою» 01 жовтня  2019 року відбулась керівництва Бахмутської ОТГ з регіональними представниками міжнародного партнера.

Останні статті на сайті