Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Двуатлон

Переглядів: 898
01.10.2019 - 08:34

28 вересня в місті Слов'янську проходили, другий рік поспіль, міжнародні змагання з триатлону (програма дуатлон) на призи чемпіона світу Віктора Земцева.

Цього року приїхали 150 спортсменів з Одеської, Полтавської, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Черкаської, Київської, Львівської і Донецької областей. А ще були гості з далекого Казахстану і спортсмени з Республіки Білорусь. У стартах брали участь тріатлоністи у віці від 14 до 70 років. Їм довелося долати 5 км бігу + 20 км велогонка + 2,5 км бігу. Змагання проходили за категоріями: дорослі, юніори, юнаки, кадети і спортсмени-аматори.

Чергове призове місце даних змагань в категорії аматори, з часом 1:05:29, завоював і наш земляк тріатлет і марафонець Юрій Кожуховский.

«Беговой етап відпрацював прекрасно. Навіть доводилося трохи стримувати себе, щоб залишився запас на вело-етапі, на якому не обійшлося без маленьких нюансів. В цілому відпрацював добре. Результатом задоволений. Проведу аналіз гонки і будемо працювати далі ... »- коментував свій виступ Юрій.

Переможці отримали медалі, дипломи, цінні призи та грошові сертифікати від 1000 до 3000 грн. Кращим командам вручені Кубки. Сам майстер спорту міжнародного класу з триатлону Віктор Земцев привітав усіх переможців. А потім було загальне фото на пам'ять.

Ми вітаємо спортсмена та бажаємо нових перемог!

 	28 вересня в місті Слов'янську проходили, другий рік поспіль, міжнародні змагання з триатлону (програма дуатлон) на призи чемпіона світу Віктора Земцева. 	28 вересня в місті Слов'янську проходили, другий рік поспіль, міжнародні змагання з триатлону (програма дуатлон) на призи чемпіона світу Віктора Земцева. 	28 вересня в місті Слов'янську проходили, другий рік поспіль, міжнародні змагання з триатлону (програма дуатлон) на призи чемпіона світу Віктора Земцева. 	28 вересня в місті Слов'янську проходили, другий рік поспіль, міжнародні змагання з триатлону (програма дуатлон) на призи чемпіона світу Віктора Земцева. 	28 вересня в місті Слов'янську проходили, другий рік поспіль, міжнародні змагання з триатлону (програма дуатлон) на призи чемпіона світу Віктора Земцева.