Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

ExportUA

Майстер-клас «Як продати слона?»

Переглядів: 1640
25.09.2019 - 10:58

Школа молодого підприємця Бахмутського міського центру зайнятості  24 вересня запросила учнів дев’ятого класу загальноосвітньої школи  №24 міста Бахмут до майстерні успіху - приватного підприємця Сергія Звягінцева.

Завдання такої незвичайної школи стимулювати бізнес мислення старшокласників та розвивати підприємницьку ініціативу в молодіжному середовищі. Сергій Звягінцев  давній соціальний партнер Бахмутського міського центру зайнятості , господар бахмутської  крамниці «Зелений слон». Ще у 2013році  Сергій за сприяння служби зайнятості відкрив  власну справу - невеличкий відділ з продажу  канцтоварів, який за цей час став повноцінною крамницею, де можна придбати професійну канцелярію, матеріали для творчості, фототовари, а віднедавна і електротовари.

Крім того,  з 2015 року підприємець є постійним та активним членом комісії з питань здійснення одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності Бахмутського міського центру зайнятості , не раз під час засідань комісії, надавав цінні поради безробітним, що вирішили відкрити власний бізнес.  На  майстер класі    "Як продати слона?"  Сергій розкрив учням питання  аналізу вибору товарів для продажу, логістики та її «підводних каменів» в роздрібній торгівлі, факторів впливу на ціну продажу товару та основних підходів до ціноутворення.  Зі своєї сторони заступниця начальника відділу профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості Галина Сіддікі акцентувала увагу школярів, що підприємництву теж потрібно вчитися, і для цього  служба зайнятості пропонує багато інструментів: це додаток на андроїд «Центр розвитку підприємництва» , і онлайн уроки зі складання бізнес-плану, онлайн-платформа «Прометеус» тощо. Крім того , матеріальну і інформаційну допомогу можна отримати взявши участь в  міжнародних та регіональних грантових проектах з розвитку підприємницьких ініціатив. Так  молодь зацікавилася проектом Маріупольської спілки молоді та Данської Ради в справах біженців  "EU4Youth". Сьогоднішня майстерня успіху  стала для старшокласників наочною демонстрацією успішного бізнесу «step by step», тобто все велике починається з малого. 

Школа молодого підприємця Бахмутського міського центру зайнятості  24 вересня запросила учнів дев’ятого класу загальноосвітньої школи  №24 міста Бахмут до майстерні успіху - приватного підприємця Сергія Звягінцева. Школа молодого підприємця Бахмутського міського центру зайнятості  24 вересня запросила учнів дев’ятого класу загальноосвітньої школи  №24 міста Бахмут до майстерні успіху - приватного підприємця Сергія Звягінцева.

Останні статті на сайті