Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Школа мистецтв м.Артемівська

У Бахмутській школі № 5 стартував «Олімпійський тиждень»

Переглядів: 1055
18.09.2019 - 09:43

З метою сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, пропаганди здорового способу життя, формування в учнів фізичного і морального здоров’я ушколі № 5  розпочався Олімпійський тиждень, який триватиме з 16 по 20 вересня 2020 року.

Відкриття Олімпійського тижня відбулося урочистою лінійкою на спортивному майданчику  школи. Під гімн Олімпійських ігор було урочисто винесено олімпійський прапор і запалено олімпійський вогонь.              Дмитро Дробітько, вчитель фізичної культури, привітав усіх присутніх із Днем фізкультури та спорту, ознайомив учнів із запланованими на тиждень заходами, побажав дітям успіху та перемог. Було проведено змагання «Веселі старти», а на завершення відбувся легкоатлетичний забіг.

Багато цікавих заходів чекає на учнів школи: малі олімпійські ігри, змагання, конкурс малюнків на Олімпійську тематику, зустрічі з видатними спортсменами, вікторини. Пам’ятаймо: ЗДОРОВ’Я НАЦІЇ В НАШИХ РУКАХ!

У Бахмутській школі № 5 стартував «Олімпійський тиждень» У Бахмутській школі № 5 стартував «Олімпійський тиждень» У Бахмутській школі № 5 стартував «Олімпійський тиждень»

Останні статті на сайті