Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 68 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Навчальний візит до Національного офісу МБО СОС Дитячі містечка

Переглядів: 1065
16.09.2019 - 14:27

Спеціалісти Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді   здійснили навчальний візит  до Національного офісу МБО СОС Дитячі містечка та Київської програми СОС Дитяче містечко.

СОС Дитячі Містечка (SOS Kinderdorf International) – це міжнародна незалежна благодійна організація соціального спрямування, яка допомагає дітям у 135 країнах світу.

Перше СОС Дитяче Містечко було засновано Германом Гмайнером у 1949 році в місті Імст, Австрія. Він присвятив своє життя допомозі дітям, які втратили свої родини, домівки та відчуття захищеності під час Другої світової війни. За підтримки багатьох благодійників та співробітників, організація стрімко зросла і сьогодні надає допомогу дітям у всьому світі.

СОС Дитячі Містечка – це унікальна альтернатива дитячим будинкам, місце, де кожна дитина отримує змогу зростати у люблячій родині. Місце, де діти-сироти та діти, які залишилися без батьківського піклування, живуть у прийомних сім’ях, разом з СОС батьками, братами і сестрами, отримуючи все необхідне для повноцінного розвитку в атмосфері любові, поваги і довіри.

За час свого життя Герман Гмайнер заснував 230 Дитячих містечок по всьому світі, за що він і сама організація були тричі номіновані на Нобелівську премію.

Наразі в світі побудовано та працює 552 Дитячих Містечка!

Спеціалісти Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді   здійснили навчальний візит  до Національного офісу МБО СОС Дитячі містечка та Київської програми СОС Дитяче містечко.Спеціалісти Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді   здійснили навчальний візит  до Національного офісу МБО СОС Дитячі містечка та Київської програми СОС Дитяче містечко.Спеціалісти Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді   здійснили навчальний візит  до Національного офісу МБО СОС Дитячі містечка та Київської програми СОС Дитяче містечко.Спеціалісти Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді   здійснили навчальний візит  до Національного офісу МБО СОС Дитячі містечка та Київської програми СОС Дитяче містечко.

Останні статті на сайті