Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 102 гостя.

Урядовий портал

Переможці чемпіонату області з класичного пауерліфтингу та жиму штанги лежачи

Переглядів: 1145
22.08.2019 - 16:52

З 13 по 20 серпня у с. Юр’ївка відбувся чемпіонат Донецької області з класичного пауерліфтингу та жиму штанги лежачи серед усіх вікових груп. У цьому спортивному заході прийняло участь понад 300 спортсменів із різних регіонів та міст нашої області. Збірна команда міста Бахмут була найчисленнішою,  представивши у своєму складі 57 пауерліфтерів.

Ці змагання надовго запам’ятаються як спортсменам, так і їх глядачам, оскільки вирізнялися гострою та  цікавою боротьбою у всіх вагових категоріях серед різних вікових груп.

У результаті запеклого протистояння команді нашого міста вдалося вибороти перше командне місце у жимі штанги лежачи серед жінок, чоловіків, юнаків та юніорів, у пауерліфтингу  - перше місце серед чоловіків.

Загалом нашими земляками було  здобуто 32 медалі вищого ґатунку, 10 срібних та 9 бронзових.  Також, Іваненком Артемов та Корнюшиним Сергієм вперше було виконано норматив кандидата у майстри спорту України.

За підсумками змагань було сформовано команду Донецької області з пауерліфтингу, до складу якої увійшло 23 представники м. Бахмут, які  цього року будуть захищати честь нашого міста на змаганнях національного та міжнародного рівня.

Тож побажаємо спортсменам та їх тренерам подальших успіхів у підкоренні спортивного олімпу.

Останні статті на сайті