Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Перевірка за місцем проживання неповнолітньої дитини , який перебуває у конфлікті із законом

Переглядів: 943
16.08.2019 - 10:40

15 серпня  психолог Бахмутського МРВ філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області  Олена РОМАНЕВИЧ  та фахівець з  питань соціальної  роботи із суб’єктами пробації Тетяна КУРСКОВА  разом із фахівцем з соціальної роботи   Званівської сільської ради Бахмутського району  Іриною ШКЛЯРСЬКОЮ здійснили перевірку за місцем  проживання дитини, яка знаходиться у конфлікті із законом.

Під час відвідування з підобліковою особою та його членами родини була проведена профілактична бесіда, спрямована на недопущення скоєння ним повторних кримінальних та адміністративних правопорушень. Також під час перевірки була зроблена оцінка умов проживання дитини, вивченні її потреби, емоційний стан, сімейні та соціальні стосунки та інше, що може стати причиною у майбутньому скоєння ним повторних правопорушень.

Наприкінці зустрічі матері неповнолітнього була надана психологічна консультація  «Як допомогти дитині в період дорослішання».

Результати перевірки за місцем проживання дають змогу визначити напрямок подальшої роботи з дитиною та членами  її родини.

Перевірка за місцем проживання  неповнолітньої дитини , який перебуває у конфлікті із законом