Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 78 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Бахмутські підприємці набувають нові знання

Переглядів: 1284
15.08.2019 - 14:21

14 серпня в Бахмутському міському центрі зайнятості відбувся тренінг з розвитку підприємницьких навичок. 14 учасників набули нових знань та отримали практичний досвід у сфері бізнеспланування.

Консультації з податкового законодавства надала завідувачка сектору ведення державного реєстру фізичних осіб-платників податків Наталя Бережна. Вона розповіла про особливості ведення бухгалтерського обліку і системи оподаткування. Підприємці-початківці ознайомились з механізмом надання податкової звітності і формуванням доходів.

Спеціалісти центру зайнятості розповіли про навчання від Програми ООН. «Проект спрямований на започаткування, відновлення та розширення малих і середніх підприємств. Бахмутський міський центр зайнятості допомагає підприємцям з реєстрацією на тренінги, наразі такою можливістю скористались 50 осіб», - розповіла заступниця начальника відділу профорієнтації Бахмутського міського центру зайнятості Галина Сіддікі.  

Профконсультанти залучили учасників тренінгу до інтерактивних вправ на розвиток навичок з бізнеспланування. Відвідувачі заходу навчались працювати в команді, виявляти лідерські та організаційні здібності.

Досвідчені підприємці поділились з початківцями власним досвідом пошуку бізнесідей, їхньою реалізацією.

14 серпня в Бахмутському міському центрі зайнятості відбувся тренінг з розвитку підприємницьких навичок. 14 учасників набули нових знань та отримали практичний досвід у сфері бізнеспланування.14 серпня в Бахмутському міському центрі зайнятості відбувся тренінг з розвитку підприємницьких навичок. 14 учасників набули нових знань та отримали практичний досвід у сфері бізнеспланування.