Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 94 гостя.

ExportUA

Живи та працюй в Україні !

Переглядів: 1186
01.08.2019 - 09:07

Проблема трудової міграції  доволі часто постає перед молодими українцями , які обирають професію або нещодавно закінчили навчальні заклади та шукають роботу своєї мрії.  Люди  перестають виїжджати, коли бачать перспективу працевлаштування в рідній країні, впевнені у майбутньому. Тому фахівці Бахмутського міського центру зайнятості  30 липня брали участь в акції « Ні - торгівлі людьми!», яка була присвячена Всесвітньому дню протидії торгівлі людьми.

Організатори акції -Бахмутський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді та Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради. Фахівці центру зайнятості надавали молодим учасникам акції інформацію про ситуацію на  ринку праці регіону , сучасні онлайн-сервіси державної служби зайнятості для шукачів роботи та учнівської молоді. Студенти , які стали учасниками акції, дізнались про можливості підвищення власної конкурентоспроможності , про інформаційний ресурс служби зайнятості , що допомагає знайти гідну роботу без ризиків стати живим товаром за кордоном.

Фахівці Бахмутського міського центру зайнятості  30 липня брали участь в акції « Ні - торгівлі людьми!», яка була присвячена Всесвітньому дню протидії торгівлі людьми.