Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 112 гостей.

Донецька обласна рада

Робота Центру розвитку підприємництва в новому форматі

Переглядів: 828
27.06.2019 - 09:19

26 червня у Центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості зібралися безробітні та підприємці об’єднані амбітними цілями: дізнатися як започаткувати власну справу та як подолати перепони на шляху до успішного ведення підприємницької діяльності. Тренінг- семінар з бізнес планування цього разу фахівці центру зайнятості підготували в новому форматі: у вигляді ділової гри «Мій майбутній бізнес».

Основними спікерами та тренерами виступили заступник начальника відділу профорієнтації Галина Сіддікі та директор громадської організації «Жіночий соціальний центр» Оксана Кравець.

"Сьогодні ми маємо  унікальну нагоду  обговорити наші цілі  в питаннях організації та ведення власної  справи та окреслити в цілому, яку допомогу може надати в цьому  служба зайнятості та її соціальні партнери", - розпочала тренінг Галина Сіддікі.

Учасники заходу  дискуціювали  про бізнес-ідеї, бізнес-планування, страхи, що заважають зробити перший крок, ресурси, які допомагають знайти потрібну інформацію, окреслювали проблеми та по сходинках розбирали, як їх вирішувати. В цьому допомогали інтерактиви, які підготували фахівці центру зайнятості : «мозковий штурм», ділові ігри та вправи тощо.

Оксана Кравець, розкрила такі питання, як види доходів, альтернативні джерела доходу, уміння створювати численні джерела доходу. За допомогою ділової гри «Психологія достатку» учасники зробили самоаналіз пошуку власних ресурсів, які можуть стати джерелом доходу. Оксана надала загальні рекомендації з проведення самоаналізу для виявлення своїх вподобань та здібностей для вибору напрямку діяльності, ознайомила з методами аналізу існуючого бізнесу. «Важливим аспектом успішності є використання інтернет-ресурсів.  Якщо бізнес не існує в інтернеті, то він не існує взагалі» - звернула увагу учасників тренінгу  Оксана. 

Час тренінгу пролетів непомітно. Озброєні усім необхідним для виходу із зони комфорту та прийняття рішень, безробітні залишили тренінг у піднесеному настрої, з вірою у свої сили, а деякі прийняли для себе рішення спробувати себе в малому бізнесі.

Робота Центру розвитку підприємництва в новому форматіРобота Центру розвитку підприємництва в новому форматіРобота Центру розвитку підприємництва в новому форматі

Останні статті на сайті