Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 143 гостя.

Майбутнє за дистанційними комунікаціями

Переглядів: 1052
26.06.2019 - 14:45

25 червня у місті Бахмут був підписаний Меморандум про взаємопорозуміння між Бахмутським міським центром зайнятості  та Норвезькою радою у справах біженців в Україні.

20  травня директор Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко провела робочу зустріч з представником цієї громадської організації. Основним питанням діалогу стало обладнання комп'ютерних класів центрів зайнятості області з можливістю використання дистанційних форм навчання.

1 червня  Бахмутський МЦЗ подав заявку на участь в гранті Норвезької ради у справах біженців в Україні на  створення Центру  дистанційних комунікацій. І сьогодні відбулась зустріч директора Бахмутського МЦЗ Ірини Лещенко з Головною контактною особою від НСРБ в Україні Світланою Глазуновою, під час якої і був підписаний документ про подальшу співпрацю.

 

 

25 червня у місті Бахмут був підписаний Меморандум про взаємопорозуміння між Бахмутським міським центром зайнятості  та Норвезькою радою у справах біженців в Україні.25 червня у місті Бахмут був підписаний Меморандум про взаємопорозуміння між Бахмутським міським центром зайнятості  та Норвезькою радою у справах біженців в Україні.