Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 268 гостей.

ExportUA

Чемпіонат України зі спортивного радіоорієнтування

Переглядів: 1212
24.06.2019 - 08:15

14 -17 червня у м. Суми  пройшов Чемпіонат України зі спортивного радіо орієнтування. Близько 134 спортсмена з 10 областей  України змагалися за вищі нагороди Чемпіонату у різних вікових категоріях. 7  спортсменів   з м. Бахмута  ввійшли  у збірну команду Донецької області та 5  спортсменів  з міст Лиман, Слов’янськ, Краматорськ.

. В результаті 4 денної   боротьби  на лісових трасах Сумщини  Бахмутскі спортсмени 10 разів підіймались на п’єдестал пошани. Чемпіоном змагань в спринті (категорія  ч-40) став Олександр Смирнов, який посів  ще третє місце у вправі класика.  В категорії Ж-14 серед 14 спортсменів Бритченко Валерія посіла 2 місто в радіо орієнтуванні, 3 місце в цієї групі у Успенської Анастасії. Чемпіоном   України  в  категорії юнаки до12 років  став Іванін  Ростислав у якого ще друге  та третє місце в класиці і в радіо орієнтуванні, друге місце в категорії   дівчата до 12 років завоювала Штепа Арина. Друге місце в спринті та  3 місце в  класичній  дистанції 144 мГц, посіла Василенко Анастасія. В  підсумку Бахмутської  команди10 медалей і вагомий вклад у скарбничку  команди Донецької області  (1021 бала) яка посіла  третє  загально командне місце серед областей України поступившись команді чемпіону змагань з м. Київ (1172 бала). Друге у команди Вінницької області (1034 бала). Команди призери змагань були нагороджені дипломами та кубками міністерства молоді та спорту України. Спортсмени призери змагань були відзначені дипломами та медалями  організаторів змагань.

Для  спортсменів юнацької збірної України це був останній відбірковий етап де за результатами чотирьох стартів сформована збірна команда країни. За підсумками усіх змагань три бахмутчанки включені  до основного складу  збірної країни Бритченко Валерія, Успенська Анастасія, Дмитриченко Ірина. Вони приймуть участь у чемпіонаті Світу який вперше пройде в України з 29 червня по 4 липня у м. Вінниця.    В резерві на участь в чемпіонаті Світу  остається ще одна наймолодша  бахмутчанка Василенко Анастасія  яка в рейтингу є наступною до зарахування до основного складу збірної. Побажаємо успіхів на наступних змаганнях нашим спортсменкам!

14 -17 червня у м. Суми  пройшов Чемпіонат України зі спортивного радіо орієнтування. Близько 134 спортсмена з 10 областей  України змагалися за вищі нагороди Чемпіонату у різних вікових категоріях. 14 -17 червня у м. Суми  пройшов Чемпіонат України зі спортивного радіо орієнтування. Близько 134 спортсмена з 10 областей  України змагалися за вищі нагороди Чемпіонату у різних вікових категоріях. 14 -17 червня у м. Суми  пройшов Чемпіонат України зі спортивного радіо орієнтування. Близько 134 спортсмена з 10 областей  України змагалися за вищі нагороди Чемпіонату у різних вікових категоріях.