Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 122 гостя.

ExportUA

Представники Бахмутського міськрайонного відділу відвідали Будинок молитви церкви «Відродження євангельських християн-баптистів»

Переглядів: 1449
21.06.2019 - 10:08

19 червня на базі філіалу церкви євангельських християн – баптистів відбувся захід з метою ознайомлення підоблікових клієнтів уповноваженого органу з питань пробації  з  умовами проживання  в одному із таких закладів розташованому на території міста Бахмут, Донецької області.

Під час візиту Духовний наставник  Дмитрєв Василій Юрійович провів для присутніх екскурсію  по території  закладу, розповів, що заклад існує на протязі 3 років та  за цей період курс реабілітації пройшли більше ста осіб.  Громадяни звертаються   на добровільній основі і насамперед ті, які опинились в складних життєвих обставинах: без постійного місця проживання, нарко/алко залежні, звільнені з місць позбавлення волі.   В добровільному порядку укладається декларація.   

Однією з головних місій центру - надання  гуманітарної допомоги біженцям, малозабезпеченим особам, допомога в оформленні втрачених документів. Результатом  роботи  вважається    зламаний цикл залежності та повернення людини до соціуму повноцінним членом нашого суспільства і країни в цілому.

Світлана Зайцева,
Бахмутський міськрайонний відділ
філії Державної установи « Центр пробації»
в Донецькій області

 

19 червня на базі філіалу церкви євангельських християн – баптистів відбувся захід з метою ознайомлення підоблікових клієнтів уповноваженого органу з питань пробації  з  умовами проживання  в одному із таких закладів на території міста Бахмут19 червня на базі філіалу церкви євангельських християн – баптистів відбувся захід з метою ознайомлення підоблікових клієнтів уповноваженого органу з питань пробації  з  умовами проживання  в одному із таких закладів на території міста Бахмут