Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради

Переглядів: 820
22.10.2018 - 09:24

18 жовтня відбулось засідання колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

На порядку денному постали наступні питання:

  • про затвердження програми економічного і соціального розвитку м. Бахмут щодо реалізації політики стосовно дітей, сім`ї та молоді на 2019 рік;
  • про стан профілактичної роботи щодо попередження дитячої бездоглядності на території м. Бахмут;
  • про результати організації влітку 2018 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут;
  • про затвердження плану роботи колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської  міської ради на 2019 рік

Розглянувши питання про затвердження програми економічного і соціального розвитку м. Бахмут щодо реалізації політики стосовно дітей, сім`ї та молоді на 2019 рік, враховуючи недоліки  попередньої програми, членами колегії було вирішено затвердити  Програму.

Про стан профілактичної роботи щодо попередження дитячої бездоглядності на території м. Бахмут доповіла  начальник служби у справах дітей Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Давіденко І.О. Начальник служби повідомила про необхідність у розробці спільного плану профілактичних рейдів з сектором превенції Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області на 2019 рік.

Начальник відділу молодіжної політики Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради Ковальова Г.О. доповіла про результати організації влітку 2018 року оздоровлення та відпочинку дітей, що мешкають в м. Бахмут. Під час обговорення було зазначено про необхідність проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення міста щодо оздоровлення дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки в осінньо-зимовий період та оновлення банку даних дітей пільгових категорій.

А також, розглянувши пропозицій всіх присутніх,  було затверджено план колегії Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради на 2019 рік.