Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Регіональні змагання VIІ Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

Переглядів: 1475
20.06.2019 - 08:58

19 червня на базі стадіону «Металург» в м. Бахмуті відбулися регіональні змагання сьомої Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» в Донецькій області.

Спартакіада є традиційною загальнонаціональною подією і проводиться з метою створення умов для повернення потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі осіб з інвалідністю до активної участі у житті, їх реабілітації засобами фізичної культури і спорту.

Фонд соціального страхування України, який є ініціатором проведення всеукраїнської спартакіади, започаткованої у 2013 році, продовжує сприяти соціальній реабілітації людей з обмеженими можливостями для їх повної адаптації в суспільство.

 Організатором регіональних змагань виступає управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області за підтримки Донецької облдержадміністрації.

До програми спартакіади включено шість видів спорту: бомбаскет, дартс, армспорт, гирьовий спорт, настільний теніс, шахи.

У змаганнях взяли участь близько 200 осіб, потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, з усіх районів Донецької області.

Команди переможці: 1 місце – Торецьк, 2 місце – Мирноград, 3 місце – Дружківка. Команда Бахмута не увійшла у трійку призерів. 

За результатами змагань визначені переможці, які у складі збірної команди представлятимуть Донецьку область у всеукраїнських фінальних змаганнях, що відбудуться 17-21 вересня у м. Ужгороді. Бахмут буде представлять чемпіонка з дартсу Наталія Луньова.

19 червня на базі стадіону «Металург» в м. Бахмуті відбулися регіональні змагання сьомої Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» в Донецькій області.19 червня на базі стадіону «Металург» в м. Бахмуті відбулися регіональні змагання сьомої Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» в Донецькій області.19 червня на базі стадіону «Металург» в м. Бахмуті відбулися регіональні змагання сьомої Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» в Донецькій області.19 червня на базі стадіону «Металург» в м. Бахмуті відбулися регіональні змагання сьомої Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» в Донецькій області.19 червня на базі стадіону «Металург» в м. Бахмуті відбулися регіональні змагання сьомої Всеукраїнської спартакіади «Сила духу» в Донецькій області.

Останні статті на сайті