Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

«Олімпійський день бігу» в Бахмуті

Переглядів: 1366
11.06.2019 - 14:37

8 червня в місті Бахмут за сприяння Відділення НОК України в Донецькій області, управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації та федерації легкої атлетики Донецької області відбувся «Олімпійський день бігу».

Майже сто учасників з міст Костянтинівка, Мирноград, Торецьк, Часів Яр та Бахмут прийняли участь в масштабному спортивному святі. Захід був насичений різноманітними біговими програмами для дітей, юнаків та дівчат за віковими групами.

Після вітальних слів від організаторів, олімпійську руханку провів Еміль Ібрагімов, учасник Олімпійських Ігор, представник чернівецької легкоатлетичної спільноти, який перебуває на тренувальних зборах в Бахмуті.В легкоатлетичному забігу на 1000 метрів кожен намагався досягти фінішу першим, адже переможці та призери отримали в подарунок книгу «Перші кроки до здоров'я та довголіття», яку було видано за підтримки голови відділення НОК України в Донецькій області Віктора Ремського, і яку презентував президент НОК України Сергій Бубка під час свого нещодавнього візиту на Донеччину.

Легкоатлетичні естафети, командний дух, олімпійська вікторина і безліч позитивних емоцій – все це прикрашало спортивне свято. По завершенню команди-переможці були нагороджені грамотами, кубками та подарунками, а кожен учасник отримав сувеніри від відділення НОК України в Донецькій області.

«Олімпійський день бігу» в Бахмуті«Олімпійський день бігу» в Бахмуті«Олімпійський день бігу» в Бахмуті«Олімпійський день бігу» в Бахмуті«Олімпійський день бігу» в Бахмуті«Олімпійський день бігу» в Бахмуті«Олімпійський день бігу» в Бахмуті«Олімпійський день бігу» в Бахмуті«Олімпійський день бігу» в Бахмуті

Останні статті на сайті