Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Урядовий портал

В Бахмутській міській раді вирішили питання відключених багатоповерхівок

Переглядів: 893
15.05.2019 - 18:15

Під час особистого прийому першого заступника Бахмутського міського голови Тетяни Савченко надійшло звернення мешканців будинків по вул. Ціолковського, 6 та вул. Горького, 39, які було відключено за борги від водопостачання КП Бахмут-Вода.

В ході прийому представники Бахмутської міської ради,  КП Бахмут-Вода та ініціативні групи мешканців будинків обговорили варіанти погашення заборгованості у цих житлових будинках, механізм доступу до квартир, володарі яких не проживають у будинку та варіанти відключення безпосередньо квартир неплатників без порушення існуючої системи водопостачання цих будинків.

Наприкінці прийому було вирішено негайно відновити водопостачання будинків, продовжити спільну роботу КП Бахмут-Вода з ініціативними групами мешканців з метою попередження виникнення боргів за спожиту воду в подальшому.

В Бахмутській міській раді вирішили питання відключених багатоповерхівокВ Бахмутській міській раді вирішили питання відключених багатоповерхівокВ Бахмутській міській раді вирішили питання відключених багатоповерхівокВ Бахмутській міській раді вирішили питання відключених багатоповерхівок