Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

ExportUA

Спортивно – оздоровче свято «Тато, мама я – спортивна сім’я» - ще одна сходинка до родинного єднання!

Переглядів: 1991
13.05.2019 - 08:32

До Дня Матері на базі ДЮК «Дельфін» за підтримки Управління освіти відбулося свято «Тато, мама я – спортивна сім’я». Учасники-родини показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння, взявши участь у веселому святі, яке проходило під девізом «Родина за здоровий спосіб життя!».

Цей захід уже став традиційним, він поєднав в собі і спорт, і розваги, і здорову конкуренцію. Свято стало одним із найулюбленіших для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому на першому плані – як спортивна основа, так і пропаганда сімейних цінностей.

Участь у заході взяли сім’ї шкіл № 4 (сім’я Гайдаш),  № 5 (сім’я Чепель та Савранських), № 7 (сім’я Добротворських), № 12 (сім’я Гончарових) та НВК №11 (сім’я Кудрявцевих та Зубанових). Різні за інтересами, вподобаннями, професіями дорослі не втратили найголовнішого: молодечого запалу і таланту повертатися в дитинство.

Зі свого боку колектив клубу постарався, щоб учасникам змагань було весело виборювати звання найспортивнішої сім’ї. Підтримала проведення свята також директор Благодійного фонду ДАР Людмила Газіна.  Вітаючи конкурсантів вона побажала якомога більше подібних свят, які несуть енергію добра та любові, зичила родинам міцного здоров’я і великих успіхів в усіх добрих починаннях.

Методист міського методичного комітету Управління освіти  Віта Шепотько привітала учасників заходу та зазначила, що з кожним роком таке свято збирає все більше зацікавлених людей. Це свідчить про те, що у нас дійсно здорові, міцні сім'ї, в яких батьки і діти поважають один одного.

Варто зазначити, що поразок не було. Адже чи можна програти, коли отримуєш безліч позитиву і хочеться сміятися? Звичайно, ні! А от переможці визначилися: ними стала родина Кудрявцевих з НВК № 11. З чим їх і вітаємо. Другими була сім’я Гончарових з школи № 12 та третє місце у сімї Зубанових – також НВК № 11.

Крім того, кожен учасник отримав від організаторів ДЮК «Дельфін» подяку за свою активність і солодкі подарунки від Благодійного фонду ДАР, засновником якого є Дмитро Рева.

До Дня Матері на базі ДЮК «Дельфін» за підтримки Управління освіти відбулося свято «Тато, мама я – спортивна сім’я». До Дня Матері на базі ДЮК «Дельфін» за підтримки Управління освіти відбулося свято «Тато, мама я – спортивна сім’я». До Дня Матері на базі ДЮК «Дельфін» за підтримки Управління освіти відбулося свято «Тато, мама я – спортивна сім’я». До Дня Матері на базі ДЮК «Дельфін» за підтримки Управління освіти відбулося свято «Тато, мама я – спортивна сім’я». До Дня Матері на базі ДЮК «Дельфін» за підтримки Управління освіти відбулося свято «Тато, мама я – спортивна сім’я». До Дня Матері на базі ДЮК «Дельфін» за підтримки Управління освіти відбулося свято «Тато, мама я – спортивна сім’я». До Дня Матері на базі ДЮК «Дельфін» за підтримки Управління освіти відбулося свято «Тато, мама я – спортивна сім’я».

Останні статті на сайті