Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 84 гостя.

Школа мистецтв м.Артемівська

Зустріч, присвячена Дню пам’яті та примирення, в Бахмутській установі виконання покарань (№ 6)

Переглядів: 1152
10.05.2019 - 09:40

8 травня 2019 року в Бахмутській установі виконання покарань (№ 6) спеціалістом Бахмутського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі співробітниками відділу соціально-виховної та психологічної роботи було проведено зустріч, присвячену Дню пам’яті та примирення.

День пам'яті та примирення (пам'яті жертв Другої світової війни  та примирення між країнами-учасниками Другої світової війни) — пам'ятний день в Україні, який відзначають  8 травня, в річницю капітуляції нацистської Німеччини (цю подію прийнято розглядати як символ перемоги над нацизмом).

Спеціаліст БМЦСССДМ розглянула з дітьми фотографії часів війни, згадала основні події цих років.  Під час бесіди неповнолітні ув’язнені поділилися своїми знаннями з історії Другої світової війни, розмалювали картинки, присвячені воєнній тематиці. Особливу увагу було приділено величному подвигу нашого народу безпосередньо на фронті і великому внеску в спільну перемогу тих, хто працював в тилу, приймав у себе велику кількість евакуйованих людей. Також було зазначено, що в боротьби з фашизмом приймала участь велика кількість інших країн, військові дії відбувалися на території 40 держав, загинуло 60-65 мільйонів людей, з них на фронтах 27 мільйонів.

Головним висновком зустрічі стало те, що мир є і буде найголовнішою цінністю, ми вдячні нашім ветеранам, які змогли перемогти фашизм.

Зустріч, присвячена Дню пам’яті та примирення, в Бахмутській установі виконання покарань (№ 6) Зустріч, присвячена Дню пам’яті та примирення, в Бахмутській установі виконання покарань (№ 6)