Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 161 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Бахмутські хлопці – переможці Чемпионата Украины з волейболу "Дитяча ліга"

Переглядів: 1955
02.05.2019 - 15:50

24 -27 квітня у м. Вінниці пройшли змагання фінального туру Чемпіонату України з волейболу "Дитяча ліга" серед юнаків 2006 р.н. і молодше.

За звання чемпіонів України боролися 9 найсильніших команд з міст Києва, Прилук, Полтави, Дніпра, Чернігова, Ужгорода, Ірпеня, Вінниці і Бахмута.

Юні волейболісти Бахмута під керівництвом молодих тренерів КДЮСШ №1 Олени та Дмитра Дробітько продовжують радувати своїми успіхами всіх, хто розуміє важливість спорту у розвитку кожної людини з дитинства! Показавши кращу гру наші хлопці звоювали чемпіонській кубок і спеціальні призи:

Артем Варванін - кращий гравець чемпіонату,
Богдан Безуській (Покровськ)- кращий нападник,
Сергій Варванін - кращий зв'язуючий  гравець,
Дмитро Галабурда - кращий ліберо.

Також чемпіонами України у складі збірної команди Донецької області стали: Іван Головко, Максим Кирилов, Андрій Чорний,  Григорій Бозікян, Іван Ковальов, Матвій Антонов, Тимофій Антонов, Іван Асташов, Микита Ступаченко з Бахмута і Данило Бодяков з Покровська. Богдана Безуського і Данилу Бодякова тренує  Миколо Ляшенко.

Вітаємо наших чемпіонів та бажаємо нових перемог!

Бахмутські хлопці – переможці Чемпионата Украины з волейболу "Дитяча ліга"Бахмутські хлопці – переможці Чемпионата Украины з волейболу "Дитяча ліга"Бахмутські хлопці – переможці Чемпионата Украины з волейболу "Дитяча ліга"Бахмутські хлопці – переможці Чемпионата Украины з волейболу "Дитяча ліга"Бахмутські хлопці – переможці Чемпионата Украины з волейболу "Дитяча ліга"Бахмутські хлопці – переможці Чемпионата Украины з волейболу "Дитяча ліга"

Останні статті на сайті