Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 344 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Подолання наслідків тривалої життєвої кризи

Переглядів: 1293
24.04.2019 - 08:04

23 квітня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху» відбувся  тренінг для 11безробітних жінок, які перебувають на обліку з метою набуття навичок подолання стресових ситуацій під час пошуку роботи.
Тема тренінгу: Як подолати життеві проблеми без стрессу.

Спікером заходу виступила психолог кабінету «Альтернатива»  

клініки, дружньої до молоді,  Комунального некомерційного підприємства «Багатопрофільна лікарня інтенсивної терапії» міста Бахмут Юлія Макогон.

Тренер детально розглянула теми природи стресових станів , зниження рівня стресу, подолання негативних емоцій та стабілізації емоційного стану.
Психолог привернула увагу учасниць заходу  до можливості взяти участь у безкоштовній програмі «Управління проблемами», а саме отримати безкоштовну психосоціальну підтримку для дорослих та дітей, викликану несприятливими життєвими обставинами.

Участь у програмі «Управління проблемами» надає можливість отримати практичні  способи подолання стресових станів для отримання внутрішньої рівноваги, набуття нових форм поведінки для  власного емоційного стану та впевненості в різних життєвих ситуаціях, подолання наслідків тривалої життєвої кризи. Бажаючі взяти участь у програмі домовились про індивідуальні консультації в подальшому. 

23 квітня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху» відбувся  тренінг для 11безробітних жінок23 квітня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках роботи соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху» відбувся  тренінг для 11безробітних жінок