Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 89 гостей.

Презедент України

Проект USAID «Економічна підтримка Східної України» оголошує програму грантів

Переглядів: 1440
17.04.2019 - 11:41

На Сході України розгортає свою діяльність Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) - «Економічна підтримка Східної України» (Проект  USAID). Проект  USAID спрямовано на сталий розвиток суб’єктів малого та середнього підприємництва, відновлення і розвиток перспективних підприємств Донецької та Луганської областей.

Проект  USAID надає технічну допомогу та співінвестиційну підтримку мікро-, малим та середнім підприємствам, надавачам фінансових послуг, місцевим неурядовим організаціям, навчальним закладам, містам та об’єднаним територіальним громадам. Підтримка Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) надасть можливість партнерам отримувати та використовувати передові технології, відбудувати бізнес і розширювати його на нові ринки, підвищувати його потенціал, користуватися новітніми рішеннями у сфері ІТ та обміну інформацією.

Більш детальна інформація про реалізацію програми грантів Проекту  USAID розміщена за посиланням https://www.dai-global-grants.com/UkraineERA.

Запрошуємо всіх суб’єктів господарської діяльності на презентацію Проекту USAID «Економічна підтримка Східної України» 23 квітня 2019 року об 11.00 годині у велику залу адміністративної будівлі Бахмутської міської ради.