Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Донецька обласна державна адміністрація

Від шкільної лави до успішної реалізації в професії

Переглядів: 1085
11.04.2019 - 16:46

11 квітня 2019 року учні восьмого і дев’ятого класу загальноосвітньої школи № 1 м. Бахмут зустрічали фахівців з профорієнтації Бахмутського центру зайнятості.

В рамках роботи  експериментального майданчику з кар’єрного  консультування учнівської та студентської молоді Career Hub «Професійне майбутне будуємо сьогодні» фахівці центру зайнятості через цікаву гру інформували школярів про послуги державної служби зайнятості, знайомили їх  з барометром професій та дізнались про потреби й вимоги сучасного ринку праці як в Бахмуті та Бахмутському районі так і по всій Україні.

За допомогою геометричного тесту старшокласники пройшли експрес-тестування та ознайомитись з його результатами, а бажаючі були запрошені пройти поглиблене тестування з використанням сучасного сервісу служби зайнятості онлайн-платформи з професійної орієнтації “Моя професія: консультаційна мережа”.

Під час зустрічі провідний фахівець з  профорієнтації Оксана Мавріна звернула увагу дітей на професіографічні путівники та навчила ними користуватися . Школяри ознайомились з формулою вдалого вибору професії Хочу -  Можу – Треба- та скористались можливістю відсканувати Q – код Центру професійної орієнтації.

11 квітня 2019 року учні восьмого і дев’ятого класу загальноосвітньої школи № 1 м. Бахмут зустрічали фахівців з профорієнтації Бахмутського центру зайнятості.11 квітня 2019 року учні восьмого і дев’ятого класу загальноосвітньої школи № 1 м. Бахмут зустрічали фахівців з профорієнтації Бахмутського центру зайнятості.