Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 266 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Приймаються заяви кандидатів для включення до складу Молодіжної ради

Переглядів: 1612
29.03.2019 - 15:55

З метою консолідації молодіжного руху в місті Бахмут, сприяння участі молоді у процесі розроблення, прийняття рішень Бахмутської міської ради  щодо  вирішення питань у молодіжній сфері, залученню молоді до вирішення питань соціально-економічного, політичного та культурного життя громади міста на засіданні виконавчого комітету Бахмутської міської ради буде розглянуто питання щодо створення Молодіжної ради, затвердження її складу та Положення про неї.

 Відповідно до Типового положення про молодіжний консультативно-дорадчий орган місцевого рівня затверджено склад ініціативної групи з створення Молодіжної ради.

10 травня 2019 року в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради відбудуться установчі збори щодо створення Молодіжної ради та визначення кандидатів для включення до складу ради.

До складу Молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:

  • представниками громадських об’єднань або відокремлених підрозділів громадських об’єднань, підприємств, установ, організацій, що провадять діяльність у сфері молодіжної політики, які зареєстровані в установленому порядку  або провадять діяльність на території м.Бахмут;
  • представниками закладів освіти, кандидатури яких подаються учнівським або студентським самоврядуванням кожного навчального закладу.

До складу Молодіжної ради може бути обрано не більше одного представника від кожного громадського об’єднання.

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана керівником громадського об’єднання або начального закладу, підприємства,  установи організації.

До заяви додаються:

  • рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;
  • біографічна довідка делегованого представника із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, посади, місця роботи, посади в громадському об’єднані, контактної інформації;
  • згода на обробку його персональних даних.

Приймання заяв здійснюється в Управлінні молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради до 12  квітня 2019 року.