Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 138 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів»

Переглядів: 1110
26.03.2019 - 16:32

22 березня на базі Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії м. Бахмут відбувся третій форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів» на тему «Ораторське мистецтво та публічний виступ».

Організаторами форуму виступила громадська організація «Студентська молодь Бахмуту» за підтримки організацій Юнісеф, ГО «СКЦ Задзеркалля» та «Молода енергія громад» при фінансовій підтримці Європейського союзу. Партнерами форуму виступили Навчально-науковий професійно-педагогічний інститут Української інженерно-педагогічної академії м. Бахмут та Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради.

На урочистому відкритті форуму з привітальним словом виступили депутат Бахмутської міської ради Коломієць Валерій, начальник управління Махничева Людмила, Голова ГО «СКЦ «Задзеркалля» Олександр Кашлаков та координатор «Молода енергія громад» у Донецькій області Дерев’янко Тетяна, вони побажали усім учасникам успіхів, творчих ініціатив, подякували всім учасникам за активність, бажання робити зміни, а також зауважили, що готові і надалі підтримувати ініціативи молоді та сприяти їх успішній реалізації.

Участь у форумі взяли вищі навчальні заклади I-IV рівня акредитації та заклад  професійно-технічної освіти, розташовані на території м. Бахмут, Бахмутський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 11 – багатопрофільний ліцей» Бахмутської міської ради Донецької області та Громадська організація «Наша гідність».

Форум зібрав студентську молодь міста, лідерів які готові змінювати на краще наше місто і країну.

Протягом дня проходили тренінги на знайомство та «Майстерність публічного виступу та впевненості» з Кирилом Семеновим, вокшопи «Мистецтво промови: риторика і ораторська майстерність» з Поточаком Іллею та Трашутіною Тетяною. Представник Бахмутського міського центра зайнятості Ксенія Насонова запропонувала кожному учаснику презентувати себе в сфері професійних та особистісних інтересів, уявлення про бажану роботу та залучила слухачів тренінгу до інтерактивних вправ, спрямованих на оволодіння стратегією зменшення внутрішньої напруги та підвищення рівня стресостійкості.

Для підтримки тонусу та веселої атмосфери та закріплення навиків, що учасники придбали протягом дня були проведені інтерактивна гра «Країна гідності» та інтелектуальна гра «Дебати», де кожний учасник форуму відчув себе у ролі депутата та зрозумів для себе наскільки важко приймати політичні рішення. Інші учасники могли відпочити у гральній кімнаті за настільними іграми: «Дженга», «Кульбуто», «Квадро-еластик», "Джаколо" та «Еластик».

Учасники форуму дізналися про U-Report – швидкий і зручний інструмент опитувань, який збирає думку молоді про те, як вони бачать зміни у країні та її майбутнє.

Завершення форуму пройшло в неформальній, теплій обстановці за чаюванням, кожен учасник висловив свою думку щодо проведеного форуму та отримав сертифікат учасника.

22 березня відбувся третій форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів» на тему «Ораторське мистецтво та публічний виступ». 22 березня відбувся третій форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів» на тему «Ораторське мистецтво та публічний виступ». 22 березня відбувся третій форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів» на тему «Ораторське мистецтво та публічний виступ». 22 березня відбувся третій форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів» на тему «Ораторське мистецтво та публічний виступ». 22 березня відбувся третій форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів» на тему «Ораторське мистецтво та публічний виступ». 22 березня відбувся третій форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів» на тему «Ораторське мистецтво та публічний виступ». 22 березня відбувся третій форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів» на тему «Ораторське мистецтво та публічний виступ». 22 березня відбувся третій форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів» на тему «Ораторське мистецтво та публічний виступ». 22 березня відбувся третій форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів» на тему «Ораторське мистецтво та публічний виступ». 22 березня відбувся третій форум лідерів студентського самоврядування «Студентський світ без кордонів» на тему «Ораторське мистецтво та публічний виступ».