Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 80 гостей.

Верховна рада України

День відкритих дверей на виробництві – шанс отримати роботу

Переглядів: 1567
20.03.2019 - 08:52

Безробітній особі запропоновано пройти стажування на робочому місці продавця непродовольчих товарів у торговельному відділі по закінченню Дня відкритих дверей, який за сприяння служби зайнятості пройшов 19 березня у фізичної особи-підприємця Олени Бакуменко. Всього в заході взяли участь 5 зареєстрованих безробітних, серед яких 1 внутрішньо переміщена особа.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями Бахмутського міського центру зайнятості Роман Коновал, відкриваючи захід, розповів про сьогоднішню ситуацію на ринку праці м. Бахмут та Бахмутського району, про професії та спеціальності, які користуються сьогодні найбільшим попитом у роботодавців, навів приклади успішного партнерства з роботодавцями, які, користуючись послугами служби зайнятості, створюють нові робочі місця та працевлаштовують на них безробітних громадян.

Спеціалізація відділу, господаркою якого є Олена, – торгівля косметикою, парфумами, аксесуарами та біжутерією. Основними клієнтами відділу є жінки. В сфері торгівлі косметикою є своя особливість, адже продавець має володіти не тільки інформацією про товари, а й основами косметології, щоб порадити клієнтові той чи інший різновид косметики. Олена Бакуменко, розповіла, що сьогодні кожен клієнт хоче індивідуального підходу до себе, зауважила, що від вміння продавця задовольнити вимоги покупців залежить рівень продажу. В торговельній точці, крім косметики, можна придбати подарунки до свят та дрібні дитячі іграшки. Підприємниця ознайомила претендентів на вакансію з особливостями роботи, графіком та системою оплати праці, поспілкувалась з шукачами роботи, та в результаті відібрала кандидата для роботи в магазині.