Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Гра, що веде до професії

Переглядів: 936
12.03.2019 - 08:34

5 березня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості відбувся тренінг для учнівської молоді в рамках роботи соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху» з метою  набуття практичних навичок з професійного самовизначення. З заході взяли участь 7 восьмикласниць загальноосвітньої школи № 18 м.Бахмут.

 Разом з тренером Оксаною Мавріною школярки через практичні вправи виявляли особистісні  якості  людини, яка займається тією чи іншою професійною діяльністю, малювали професійні  портрети за різними спеціальностями та професіями, складали формулу успіху для власного професійного майбутнього. 

Дівчата отримали детальну інформацію про можливість проходження профдіагностичного тестування з використанням сучасного сервісу державної служби зайнятості платформи «Моя професія: консультаційна мережа» та отримали коди доступу для подальшого професійного самовизначення, а бажаючі завантажили на мобільні додаток на  андроїд «Центр профорієнтації».

5 березня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості відбувся тренінг для учнівської молоді в рамках роботи соціально-психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху»

Останні статті на сайті