Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 144 гостя.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Відбувся семінар Young Reformers Lab!

Переглядів: 2017
06.03.2019 - 14:21

1-2 березня 2019 року в м. Бахмут відбувся семінар Young Reformers Lab! До участі в семінарі були залучені студенти вищих навчальних закладів I-IV рівня акредитації, розташованих на території міста.

Учасники семінару мали змогу отримати огляд поточних реформ від Віталія Селика, поговорити про інформаційні війни з політичним експертом Сергієм Тараном, дізнатися про молодіжну політику в Німеччині від спікера Леоні Шайд та подискутувати про проекти “ProZorro” з Наталією Сад.

Завдяки депутатці Краматорської міської ради Лілії Кисліциній та депутату Бахмутської районної ради Едуарду Акіменко молодь дізналася про виклики молодого політика та реалізацію реформ на місцях.

В цей буремний час Донеччина потребує політиків нового формату, яких можна виховати тільки завдяки подібним проектам. Два насичених дні з молоддю працювали спікери компетентні в питаннях реформ, інформаційної безпеки та міжнародної політики.

Дякуємо Konrad Adenauer Stiftung Ukraine за підтримку заходу та внесок в виховання нової політичної еліти!

Відбувся семінар Young Reformers Lab!Відбувся семінар Young Reformers Lab!Відбувся семінар Young Reformers Lab!Відбувся семінар Young Reformers Lab!