Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 120 гостей.

«Запрошення до танцю» Галини Кольцової

Переглядів: 2476
22.02.2019 - 11:23

20 лютого у концертній залі Школи мистецтв м.Бахмута відбувся тематичний концерт учнів класу фортепіано Галини Володимирівни Кольцової.

Калейдоскоп танців різних країн та епох представили юні артисти різного віку – від наймолодших до уже майже випускників.

У концерті прозвучали класичні музичні твори, відомі танцювальні мелодії, а також твори сучасних авторів.

Полонез, менует, буре і куранта, вальс та полька, запальний український танець створили оригінальний, яскравий каскад танцювальної музики.

Юні артисти показали свої здобутки у грі на фортепіано, синтезаторі та перкусійних інструментах, презентувавши батькам та викладачам свої творчі досягнення у різних стилях та жанрах.

Діти не тільки виконували музичні твори, співали і танцювали, але і самі провели цей концерт. Ведучі дійства - Любченко Єлизавета, Медведчук Вероніка та Метьолкін Дмитро зробили програму веселою, живою та цікавою для всіх.

Творчість захопила усих настільки, що і афішу заходу було розроблено і створено учнем класу Серафімом Землянським.

Фінальним акордом свята музики став «Український танець» Ю.Щуровського у виконанні усіх учасників концерту.

Концертна програма «Запрошення до танцю» пройшла на єдиному подиху. Присутні поринули в надзвичайний світ музики та отримали безліч позитивних вражень. Гучні овації супроводжували кожен виступ втомлених, але радісних від власних музичних і сценічних здобутків учнів!
Оплески, квіти, слова привітань та солодощі від директора школи Гринь Є.В. залишаться у пам’яті юних артистів назавжди і, сподіваємось, подарують впевненість та наснагу, досвід та вміння, а ще - бажання творити і дарувати своє мистецтво іншим.

20 лютого у концертній залі Школи мистецтв м.Бахмута відбувся тематичний концерт учнів класу фортепіано Галини Володимирівни Кольцової.20 лютого у концертній залі Школи мистецтв м.Бахмута відбувся тематичний концерт учнів класу фортепіано Галини Володимирівни Кольцової.20 лютого у концертній залі Школи мистецтв м.Бахмута відбувся тематичний концерт учнів класу фортепіано Галини Володимирівни Кольцової.20 лютого у концертній залі Школи мистецтв м.Бахмута відбувся тематичний концерт учнів класу фортепіано Галини Володимирівни Кольцової.20 лютого у концертній залі Школи мистецтв м.Бахмута відбувся тематичний концерт учнів класу фортепіано Галини Володимирівни Кольцової.20 лютого у концертній залі Школи мистецтв м.Бахмута відбувся тематичний концерт учнів класу фортепіано Галини Володимирівни Кольцової.20 лютого у концертній залі Школи мистецтв м.Бахмута відбувся тематичний концерт учнів класу фортепіано Галини Володимирівни Кольцової.