Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 106 гостей.

Урядовий портал

Дзвенить струмочком рідна мова

Переглядів: 2086
22.02.2019 - 11:20

21 лютого до Міжнародного Дня рідної мови співробітники бібліотеки-філіалу №2 провели інтелектуальний турнір «Бринить, співає наша мова».

Цей захід був проведений для учнів 2-Г класу ЗОШ №12 (кл. керівник - Дмитришина К. В.). Діти із захопленням прийняли участь у турнірі, поділившись на дві команди: «Розумники» та «Допитливі». Турнір  складався з чотирьох турів: казковий лабіринт, жартівлива торбинка, мовний калейдоскоп, скарбниця української мудрості. Діти промовляли скоромовки, збирали з карток прислів’я та фразеологізми, відгадували казкових героїв. Лунали вірші про рідну мову, пісня «Червона калина» у виконанні учениці Анастасії Беседіної та гуморески П. Глазового у виконанні Єгора Шаріпова. Українська мова – багата та розмаїта, і діти переконалися в цьому, прийнявши участь у цікавому заході. За свою кмітливість та повагу до рідної мови обидві команди отримали від бібліотеки-філіалу №2 казки-розмальовки.

21 лютого до Міжнародного Дня рідної мови співробітники бібліотеки-філіалу №2 провели інтелектуальний турнір «Бринить, співає наша мова».21 лютого до Міжнародного Дня рідної мови співробітники бібліотеки-філіалу №2 провели інтелектуальний турнір «Бринить, співає наша мова».21 лютого до Міжнародного Дня рідної мови співробітники бібліотеки-філіалу №2 провели інтелектуальний турнір «Бринить, співає наша мова».21 лютого до Міжнародного Дня рідної мови співробітники бібліотеки-філіалу №2 провели інтелектуальний турнір «Бринить, співає наша мова».

Останні статті на сайті