Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Донецька обласна рада

Відкривай власну справу разом із службою зайнятості

Переглядів: 1931
21.02.2019 - 11:16

20 лютого 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості в рамках діяльності Центру розвитку підприємництва відбувся черговий тренінг для майбутніх підприємців та підприємців, які планують розвивати свій бізнес. В заході прийняли участь двоє представників малого бізнесу, 7 безробітних та дві зайняті особи, які планують започаткувати власну справу.

Головний економіст відділу мікро, малого та середнього бізнесу Павло Лущик презентував присутнім комплексну програму підтримки підприємництва «Будуй своє», створену «Ощадбанком». Програма створена для підприємців та тих, хто тільки мріє ними стати. Для людей, які започатковують власний бізнес, корпоративні гіганти пропонують знижки, пропозиції безкоштовно скористатись послугами протягом певного періоду часу, заохочувальні програми. Зареєструвавшись на порталі «Будуй своє», можна пройти тест, щоб дізнатися, наскільки ти розумієшся на бізнесі. Коли пріоритети розвитку визначені, підприємець-початківець може пройти навчальні курси, отримати поради досвідчених бізнесменів. Усі знання на курсах можна відразу використовувати у власній справі.

Заступник начальника відділу взаємодії з роботодавцями Олена Сліпцова зосередила увагу учасників тренінгу на програмі підтримки внутрішньо переміщених осіб, та осіб які постраждали від конфлікту в Україні, яку реалізує Данська рада у справах біженців. Головна мета програми – створення нових робочих місць для ВПО та постраждалих осіб через інвестиційний вклад в розширення існуючого бізнесу, надання можливості отримання нових та покращення існуючих професійних навичок ВПО шляхом надання благодійної допомоги для проходження відповідних курсів, тренінгів та отримання кваліфікованої професійної освіти.

Наприкінці заходу своїм досвідом поділився Сергій Курпійов, колишній мешканець Львова, учасник АТО, який після закінчення служби за контрактом залишився на Донеччині, в м. Сіверську. Рік тому за сприяння служби зайнятості Сергій відкрив власний бізнес – заклад швидкого харчування та створив одне робоче місце.

Тренінги з бізнес-планування проходять в Бахмутському міському центрі зайнятості кожну середу з 10-00 до 13-00. Запрошуємо на навчання як чинних підприємців, так і тих, хто тільки збирається розпочати свій бізнес.