Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 99 гостей.

Презедент України

Всеукраїнська футзальна ліга серед школярів 5-х класів

Переглядів: 1398
20.02.2019 - 15:26

11-13 лютого у ігровому залі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург» м. Бахмут відбувся міський етап Всеукраїнських змагань з футзалу  «Шкільна футзальна ліга", присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Під керівництвом міського центру «Спорт для всіх» команди  хлопчиків  загальноосвітніх шкіл міста (понад 100 учасників) змагалися за кубок від Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради та право представляти місто на зональних обласних змаганнях. Більшість юних футболістів здобули «футбольний досвід» на тренувальних заняттях у ДЮСШ, футбольних клубах, спортивних секціях загальноосвітніх шкіл. Тому турнір видався видовищним та напруженим. У фіналі зустрілися представники двох футбольних клубів, що надало ще більше інтриги та емоцій, свідками яких були численні вболівальники та батьки юних футболістів.

Право одержати кубок та грати у зональних обласних змаганнях здобули хлопчики ЗОШ № 12, ІІ місце вибороли хлопчики ЗОШ № 11, а ІІІ місце – ЗОШ № 10, ЗОШ№ 18, які були нагороджені  грамотами Управління з питань фізичної культури та спорту Бахмутської міської ради.

Вітаємо команди чемпіонів та призерів та бажаємо нових перемог!

11-13 лютого у ігровому залі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург» м. Бахмут відбувся міський етап Всеукраїнських змагань з футзалу  «Шкільна футзальна ліга", присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні.11-13 лютого у ігровому залі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург» м. Бахмут відбувся міський етап Всеукраїнських змагань з футзалу  «Шкільна футзальна ліга", присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні.11-13 лютого у ігровому залі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург» м. Бахмут відбувся міський етап Всеукраїнських змагань з футзалу  «Шкільна футзальна ліга", присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні.11-13 лютого у ігровому залі спортивно-оздоровчого комплексу «Металург» м. Бахмут відбувся міський етап Всеукраїнських змагань з футзалу  «Шкільна футзальна ліга", присвячений пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Останні статті на сайті