Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 116 гостей.

Верховна рада України

Сучасні можливості служби зайнятості та її соціальних партнерів

Переглядів: 1613
01.02.2019 - 09:01

В середу 30 січня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості  в рамках роботи Центру розвитку підприємництва відбувся черговий тренінг-семінар  з бізнес – планування.

Робота Центру стала  своєрідним інформаційно- дискусійним  майданчиком для всіх учасників заходу, як початківців так і досвідчених бізнесменів. На тренінг були запрошені 11 осіб, серед яких фізичні-особи підприємці, безробітні, що перебувають на обліку в центрі зайнятості та зайняте населення.

Спікерами на тренінгу були запрошені соціальні партнери Бахмутського міського центру зайнятості :

  • головний економіст відділу мікро, малого та середнього бізнесу ТВБВ філії Донецького обласного управління  АТ «Ощадбанк» Павло Лущік,
  • головний спеціаліст відділу економіки та прогнозування  Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради Ірина Медведєва,
  • головний державний інспектор  Бахмутської ДПІ Бахмутського управління ДФС у Донецькій області Наталя Бережна,

Павло Лущік презентував присутнім комплексну програму підтримки підприємництва АТ «Ощадбанк» «Будуй своє», яка спрямована на  підтримку підприємців на різних етапах розвитку бізнесу. Окремо Павло звернув увагу учасників тренінгу на новий продукт банку «Програма мікрокредитування», розповів про критерії та умови її надання.

З умовами участі суб’єктів малого підприємництва в програмі підтримки малого та середнього бізнесу Донецької держадміністрації ознайомила учасників тренінгу спеціаліст відділу економіки та прогнозування  Управління економічного розвитку Бахмутської міської ради Ірина Медведєва.

Представник податкової - Наталя Бережна яка детально проконсультувала учасників заходу щодо:

  • видів оподаткування малого бізнесу в Україні, перехід з одного виду оподаткування на інший;
  • оформлення на роботу найманих працівників по  трудовому договору та договору  цивільно- правового характеру;
  • нарахування зарплати найманим працівникам.

Завідувач сектору профорієнтації БМЦЗ  Галина Сіддікі надала слухачам інформацію про діючі в регіоні  грантові програми міжнародних організацій щодо підтримки та розвитку малого бізнесу , новими джерелами отримання корисної для підприємців інформації: андроїд «Центр розвитку підприємництва», онлайн ресурс «Прометеус», відео-уроки зі складання бізнес-проекту.

Центр розвитку підприємництва  запрошує всіх, хто планує стати чи є підприємцем   щосереди з 10-00  до 13-00 в Бахмутський міський центр зайнятості.

30 січня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості  в рамках роботи Центру розвитку підприємництва відбувся черговий тренінг-семінар  з бізнес – планування.

Останні статті на сайті