Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 146 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Платформа з професійної орієнтації “Моя професія: консультаційна мережа”

Переглядів: 990
01.02.2019 - 08:53

29 січня 2019 року 27 учнів дев’ятого класу загальноосвітньої школи № 18 м.Бахмут  зустрілися з фахівцями Бахмутського міського центру зайнятості.

Цей захід проводився сумісно з психологом школи Оленою Тарасенко та був спрямований на інформування учнівської молоді про послуги державної служби зайнятості для школярів.

 Під час зустрічі завідуюча сектору профорієнтації Галина Сіддікі проінформувала старшокласників про потреби й вимоги сучасного ринку праці та надала  рекомендації, як уникнути помилок при виборі професії. Мова йшла також про важливість вдалого професійного вибору, який потребує попереднього вивчення особистісних інтересів, здібностей, особливостей характеру та фізичних можливостей. Діти отримали відповіді на запитання, які стосувались сфери професійного вибору в сучасних умовах.

Основну увагу учнівської молоді було зосереджено на веб-базовій платформі з професійної орієнтації “Моя професія: консультаційна мережа”, яка надає  можливість  безкоштовно  пройти  профдіагностичне тестування,  що  в  подальшому  допоможе  у  виборі  власного професійного майбутнього.  Шкільний психолог та фахівець служби зайнятості разом сприяли  вдалому професійному самовизначенню учнів для їх успішного професійного майбутнього. Школярі  отримали запрошення пройти тестування з використанням сучасного сервісу платформи з професійної орієнтації “Моя професія: консультаційна мережа”

29 січня 2019 року 27 учнів дев’ятого класу загальноосвітньої школи № 18 м.Бахмут  зустрілися з фахівцями Бахмутського міського центру зайнятості.

Останні статті на сайті