Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Національний рекорд від Кристини Юрчук та перемога Донецької області на юнацькому чемпіонаті України з легкої атлетики!

Переглядів: 1337
31.01.2019 - 13:53

З 28-30 січня у л/а манежі СумДУ м.Суми пройшов чемпіонат України серед юнаків та дівчат (2002 р.н та молодші), де збірна команда Донецької області здобула 4-«золоті», 5 – «срібних», 2 – «бронзові» нагороди та повторила свій осінній тріумф – перемогла у командному заліку з результатом 839 очок!

Захопливим видався фінал з бігу на 60м з/б серед дівчат, де перше місце та новий національний рекорд України, рекорд Донецької області здобула Юрчук Кристина показавши час – 8.65с! Кристина також стала найкращою з бігу на 60 м з новим особистим рекордом 7.70с. Ми вітаємо спортсменку та її тренерів, бажаємо нових досягнень та перемог!

Ще одну «золоту» нагороду до командної скарбнички у стрибках у висоту серед дівчат принесла Озерянова Дар’я, подолавши планку встановлену на висоті 1м 81см це також її новий особистий рекорд. Бублик Ярослав у стрибках з жердиною серед юнаків встановив новий особистий рекорд т4м 60см та піднявся на другу сходинку п’єдесталу пошани. Коновалова Євгенія у фінальному забігу з бігу на 60м серед дівчат стала другою з результатом 7.77с оновивши свій особистий рекорд. У секторі зі штовхання ядра Ларіна Марія посіла друге місце з результатом 13м 46см.
«Бронзову» нагороду з новим особистим рекордом на дистанції 400м серед юнаків здобув Журавов Данило показавши час 50.98с. Куракулова Альбіна стала третьою з бігу на 60м з/б оновивши свій особистий час — 9.16с.

У шведській естафеті 100+200+300+400м серед юнаків збірна команда Донецької області (у складі: Луценко Сергій, Бублик Ярослав, Журавов Данило, Сосновенко Олександр) стали найкращими з результатом 2:02.96 хв. У шведській естафеті серед дівчат (у складі: Коновалова Євгенія, Юрчук Кристина, Костіна Аліна, Дибка Ольга) другими з результатом 2:20.55 хв.

Вітаємо усіх спортсменів та тренерів з цією перемогою!
Бажаємо нашим юніорам перейняти естафетну паличку командної першості та вдало виступити вже на юніорському чемпіонаті України котрий пройде у Сумах 4-5 лютого!

Національний рекорд від Кристини Юрчук та перемога Донецької області на юнацькому чемпіонаті України з легкої атлетики!

Останні статті на сайті