Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 97 гостей.

Презедент України

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ЗДІЙСНЮЄ НАБІР НА ДЕРЖАВНУ СЛУЖБУ

Переглядів: 1304
31.01.2019 - 13:31

17 безробітних осіб, в тому числі одна людина з інвалідністю, відвідали міні-ярмарок вакансій, який відбувся 30 січня 2019 року в Бахмутському міському центрі зайнятості. Інформаційно-консультаційний захід було організовано з метою підбору співробітників для Бахмутсько-Лиманського об’єднаного управління ПФУ Донецької області.

В заході взяли участь керівник кадрової служби Наталя Сигналова, заступник директора Бахмутського міського центру зайнятості Олена Павлова, заступник начальника відділу сприяння працевлаштуванню Олена Савченко.

На сьогодні Бахмутсько-Лиманське управління ПФУ має гостру потребу в кадрах. Укомплектувати наявні вакансії спеціалістів державної служби роботодавець розраховує за  сприянням Бахмутського міського центру зайнятості. Наразі установі потрібні фахівці з призначення, перерахунку та виплати пенсій. Пенсійний фонд на постійній основі співпрацює із службою зайнятості, за допомогою якої у 2018 році до місцевого управління ПФУ було працевлаштовано 5 осіб.

«Послуги Пенсійного фонду є важливими, оскільки вони відображають соціальні цінності, якість життя, рівень економічного розвитку, рівень дотримання прав людини», - зазначила Н. Сигналова. В ході заходу керівниця відділу кадрів розповіла, яку роботу виконують фахівці кожного відділу управління, зосередила увагу шукачів роботи на навантаженні спеціалістів, розповіла про рівень оплати, наголосивши, що з січня 2019 року відбулось підвищення заробітної плати, а також проінформувала про заохочення співробітників. Наталя ознайомила учасників заходу з переліком документів, необхідних для участі у конкурсі на заміщення вакантних посад державних службовців. Для того, щоб сформувати уявлення про умови праці представниця Пенсійного фонду запросила претендентів на вакансії відвідати управління та ознайомитися зі специфікою роботи фахівців закладу.

В результаті проведеного заходу 5 осіб виявили бажання ознайомитися з умовами роботи безпосередньо у відділах, в яких є наявні вакансії, а ще 10 особам було запропоновано взяти участь у конкурсі.

ПЕНСІЙНИЙ ФОНД ЗДІЙСНЮЄ НАБІР НА ДЕРЖАВНУ СЛУЖБУПЕНСІЙНИЙ ФОНД ЗДІЙСНЮЄ НАБІР НА ДЕРЖАВНУ СЛУЖБУ

Останні статті на сайті