Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 110 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

День Соборності в Бахмутській ЗОШ №12

Переглядів: 1365
24.01.2019 - 08:48

22 січня Україна святквала День Соборності.  Це свято проходить щорічно в день урочистого проголошення універсалу про об’єднання Української   Народної  республіки та Західно - Української  Народної республіки, яке  відбулося у 1919 році.

З нагоди свята в Бахмутській школі №12 були підготовлені та проведені різноманітні заходи. У класних колективах пройшли єдині уроки «Україно, тобі складаємо пісню свободи!», інформаційні бесіди «Акт злуки – втілення ідеалу соборної України». Учні 5-х та 7-х  класів брали участь у квест – грі до Дня Соборності. Старшокласники провели засідання круглого столу «Суверенна моя Україна». Всі охочі брали участь у виставці плакатів, малюнків «Моя соборна вільна Україна». Цікавий захід організувала Ірина Бродецька зі своїми вихованцями – учнями 7-Б класу.  Діти мали змогу поспілкуватися зі своїми однолітками – учнями 7-А класу гімназії міжнародних відносин Дарницького району міста Києва. Для спілкування було проведено телеміст за допомогою відеозв’язку.

День Соборності в Бахмутській ЗОШ №12День Соборності в Бахмутській ЗОШ №12День Соборності в Бахмутській ЗОШ №12День Соборності в Бахмутській ЗОШ №12День Соборності в Бахмутській ЗОШ №12

Останні статті на сайті