Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 107 гостей.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Міські змагання з початково-технічного моделювання «Зроби сам» серед молодших школярів

Переглядів: 1252
14.01.2019 - 16:58

Початкове технічне моделювання - це перші кроки школярів у самостійну творчу діяльність зі створення макетів та моделей найпростіших технічних об'єктів, це пізнавальний процес формування у них початкових політехнічних знань та умінь, розвиток художнього смаку.

Заняття технічною творчістю в сумісно з початковим технічним моделюванням сприяють розвитку навичок моделювання, конструювання та винахідництва. Діти засвоюють технічний малюнок, графічну підготовку, вивчають технологію початкового технічного моделювання використовуючи інструменти, матеріали.
Уже традиційно на зимових канікулах у Бахмутському міському Центрі технічної творчості дітей та юнацтва проводяться різні змагання з технічних напрямків. 4 січня в Центрі традиційно відбулися змагання з початково-технічного моделювання. У міських змаганнях взяли участі учні початкової ланки з Бахмутських  шкіл № 1, 2, 4, 5, 7, 10, 12, 18, 24, НВК № 11 та вихованці Бахмутського ЦТТДЮ. У змаганнях брали участь 22 учня.
У цьому році діти 1-2 класів виготовляли символ Нового року – свинку, а школярі 3-4 класів робили модель мікроавтобуса. Учасники змагань намагалися серйозно підійти до справи. Компетентне журі оцінювало точність техніки: вирізування, склеювання деталей моделі, вигини і акуратність роботи.
Переможцями  міських змагань «Зроби сам» з початково-технічного моделювання  серед молодших школярів у категорії 1-2 класи стали:
1 місцеПелехович Маргарита, учениця Бахмутської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 10;
2 місцеКонобоєва Олександра, учениця Бахмутської ЗОШ І-ІІ ступенів №4;
2 місце - Водолазький Ілля, учень Бахмутської ЗОШ І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів.
3 місцеТітченко Мирослава, учениця Бахмутської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 з профільним навчанням.
У категорії 3-4 класи: 
1 місцеМоскаленко Мілана, учениця Бахмутського НВК І-ІІІ ступенів №11;
2 місце Ващилін Микита, учень Бахмутської ЗОШ І-ІІІ ступенів №12;
2 місце Тарапура Анастасія, учениця Бахмутської ЗОШ І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів;
3 місцеКононець Анастасія, учениця Бахмутської ЗОШ І-ІІІ ступенів №10.

Після змагань усіх учасників привітав Дідусь Мороз та вручив солодощі. Колектив Бахмутського міського Центру технічної творчості дітей та юнацтва вітає переможців та всіх учасників з Новорічними святами та бажає їм успіхів і творчого натхнення в Новому році!

Міські змагання з початково-технічного моделювання «Зроби сам» серед молодших школярівМіські змагання з початково-технічного моделювання «Зроби сам» серед молодших школярівМіські змагання з початково-технічного моделювання «Зроби сам» серед молодших школярівМіські змагання з початково-технічного моделювання «Зроби сам» серед молодших школярівМіські змагання з початково-технічного моделювання «Зроби сам» серед молодших школярівМіські змагання з початково-технічного моделювання «Зроби сам» серед молодших школярівМіські змагання з початково-технічного моделювання «Зроби сам» серед молодших школярівМіські змагання з початково-технічного моделювання «Зроби сам» серед молодших школярівМіські змагання з початково-технічного моделювання «Зроби сам» серед молодших школярівМіські змагання з початково-технічного моделювання «Зроби сам» серед молодших школярів