Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 90 гостей.

Донецька обласна рада

Турнір «Розумні шашки» в дитячому садку № 52 «Райдуга»

Переглядів: 2010
14.01.2019 - 16:54

Задля популяризації  інтелектуальних ігор,  виявлення та розвитку обдарованих дітей на початку січня 2019 року в закладі дошкільної освіти №52 «Райдуга» пройшли змагання  з шашок «Розумні шашки» серед вихованців старших груп. Такий турнір у дитячому садку проходить щорічно за програмою «Цікаві шашки» в рамках підготовки до міського шашкового турніру «Весела дамка».

У відбіркових змаганнях взяли участь 6 гравців-гуртківців старших груп «Сонечко» і «Райдуга». Долаючи хвилювання, кожен учасник прагнув до перемоги. Турнір проходив в атмосфері урочистості, значущості даної гри. Не дивлячись на те, що правила шашок досить прості, гру можна назвати однією з найбільш динамічних настільних стратегій, бо кожна партія унікальна, і результат залежить від навичок гравців.

Троє  найсильніших шашистів: Олександр Мороз, Павло Шилков та Ілля Чернушенко - будуть захищати честь дитячого садка у відбірковому етапі  міського шашкового турніру «Весела дамка», який відбудеться наприкінці січня.

Вітаємо переможців та їх керівників: Вікторію Прокопенко і Ларису Іванову. Тож у добрий час вам, переможці!

Турнір «Розумні шашки» в дитячому садку № 52 «Райдуга»Турнір «Розумні шашки» в дитячому садку № 52 «Райдуга»Турнір «Розумні шашки» в дитячому садку № 52 «Райдуга»Турнір «Розумні шашки» в дитячому садку № 52 «Райдуга»Турнір «Розумні шашки» в дитячому садку № 52 «Райдуга»

Останні статті на сайті