Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 115 гостей.

Верховна рада України

Педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл

Переглядів: 2196
08.01.2019 - 16:46

04 січня 2019 року в Школі мистецтв міста Бахмута відбулась педагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання за темою: «Впровадження основних напрямків нової української школи в діяльність мистецьких шкіл».

В роботі конференції взяли участь керівники та викладачі мистецьких шкіл міст Бахмута, Соледару, Часів Яру, Сіверська, Світлодарська, селищ Опитне та Миронівське.

Тему змін та новацій в мистецьких школах розпочала директор Школи мистецтв міста Бахмута Гринь Є.В., висвітливши результати роботи свого колективу за Пілотним проектом Міністерства культури України з упровадження освітніх програм протягом першого півріччя навчального року. Також у своїй доповіді, Євгенія Василівна розкрила основні аспекти нормативних документів початкової мистецької освіти, підкресливши, що сучасні тенденції освіти у мистецтві – це епоха змін.

З доповіддю про «Впровадження основних напрямків нової української школи в діяльність мистецьких шкіл Бахмутського методичного об’єднання» виступила директор Школи мистецтв № 2 селища Опитне Кучер С.М..

«Методичну творчість в роботі та сучасні вимоги для сучасного викладача в системі освіти» представила з особистого досвіду роботи викладач музично-теоретичних дисциплін Світлодарської музичної школи Шкель С.В.

Конференція пройшла у формі продуктивного, конструктивного діалогу та викликала жвавий інтерес у присутніх.

Педагогічна конференція викладачів мистецьких шкілПедагогічна конференція викладачів мистецьких шкілПедагогічна конференція викладачів мистецьких шкілПедагогічна конференція викладачів мистецьких шкіл