Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 77 гостей.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Веселе і солодке закінчення спортивного 2018 року

Переглядів: 1876
03.01.2019 - 11:16

28 грудня 2018 року, в спортивно-оздоровчому клубі "Тандем-Олімпік" пройшов святковий захід для дзюдоїстів. Після непростого і насиченого року, довгих і наполегливих тренувань, незліченної кількості днів і тижнів, проведених в спортзалі, такий захід став яскравим і приємним завершенням року.

Нарешті можна було з усіма вдосталь поспілкуватися, повеселитися і навіть трохи подурачіться. Хлопці та дівчата грали в новорічні фанти, пародіювали відомих особистостей, вітали один одного з наступаючими святами, танцювали і звичайно ж підкріплювалися за святковим столом. З такої нагоди були спеціально замовлені неймовірно красиві та смачні новорічні торти для юних дзюдоїстів. В веселій і невимушеній обстановці знайшовся час і для серйозних речей. Кожен з присутніх написав на листочку (ні, не лист Діду Морозу), а свої спортивні досягнення у 2018 році і свої цілі на 2019 рік. Сподіваємось, що це були не порожні слова, а справжні спортивні маячки, орієнтири, до яких наші спортсмени будуть наполегливо прагнути в новому році!

Йти вперед і в новому, 2019 році підкорити нові спортивні вершини, а перемог досягати не тільки на килимі, але і в житті!

З новорічними святами, наша велика, дружна, спортивна родина!

Нарешті можна було з усіма вдосталь поспілкуватися, повеселитися і навіть трохи подурачіться. Хлопці та дівчата грали в новорічні фанти, пародіювали відомих особистостей, вітали один одного з наступаючими святами, танцювали і звичайно ж підкріплювалися заНарешті можна було з усіма вдосталь поспілкуватися, повеселитися і навіть трохи подурачіться. Хлопці та дівчата грали в новорічні фанти, пародіювали відомих особистостей, вітали один одного з наступаючими святами, танцювали і звичайно ж підкріплювалися за

Останні статті на сайті