Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 97 гостей.

Новорічний майстер-клас в центральній бібліотеці

Переглядів: 1968
27.12.2018 - 16:23

Недільного ранку 23 грудня 2018 року в центральній міській бібліотеці Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи пройшов майстер-клас з техніки валяння,  оригінального поєднання рукоділля та скульптури, основним матеріалом якого є вовна.

Валяння – найдавніша техніка виготовлення текстилю на Землі. Стародавні люди починали валяти зі знайденої вовни диких тварин. На сьогоднішній день цей вид рукоділля стає дедалі популярним, адже окрім того, що ви створюєте власними руками красу, також розвиваєте в собі фантазію, старанність, акуратність.

Майстриня, керівник студії «Казкова майстерня» Комунального закладу культури «Бахмутський міський народний Дім», Лабза Світлана Леонідівна із задоволенням ділилася секретами створення виробів із вовни. Учасники практикували техніку сухого валяння і виготовляли символ нового року – свинку. З натуральною вовною дуже приємно працювати. Вона тепла, жива, м’яка. А свинки, підкорюючись рукотворному диву і старанню учасників, вийшли дуже симпатичні, і кожна зі своїм характером. Веселе товариське спілкування захопило всіх учасників, яким подобається затишна аура нашої бібліотеки, адже тут можна отримати імпульс до нових задумів та звершень.

Новорічний майстер-клас в центральній бібліотеціНоворічний майстер-клас в центральній бібліотеціНоворічний майстер-клас в центральній бібліотеціНоворічний майстер-клас в центральній бібліотеціНоворічний майстер-клас в центральній бібліотеці