Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Впроваджуємо Універсальну десяткову класифікацію

Переглядів: 1423
30.11.2018 - 14:44

29 листопада 2018 року в центральній міській бібліотеці Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи відбувся семінар-практикум «УДК: знайомимось, вивчаємо, впроваджуємо» з питань впровадження Універсальної десяткової класифікації для бібліотекарів загальноосвітніх шкіл міста Бахмута та працівників Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи.

Постанова Кабінету Міністрів України № 177 «Про припинення використання Бібліотечно-бібліографічної класифікації та впровадження Універсальної десяткової класифікації» була прийнята 22 березня 2017 року прийняв. Ця постанова передбачає відмову від використання бібліотечно-бібліографічної класифікації та поступове переведення бібліотек на Універсальну десяткову класифікацію як міжнародну систему.

Працівники методичного відділу Бахмутської міської централізованої бібліотечної системи надали змістовну інформацію про загальну характеристику Універсальної десяткової класифікації, її структуру і принцип побудови. Спеціалісти відділу комплектування та обробки літератури провели з присутніми практичне заняття з пошуку простих та складних індексів для книг за УДК. На закінчення відбулось жваве обговорення питань застосування Універсальної десяткової класифікації в роботі бібліотек міста.

Впроваджуємо Універсальну десяткову класифікаціюВпроваджуємо Універсальну десяткову класифікацію

Останні статті на сайті