Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 122 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«16 днів проти гендерного-обумовленого насильства»

Переглядів: 1251
28.11.2018 - 16:29

В рамках реалізації проектів «Дія задля протидії» та «Гендерний інформаційний центр» за підтримки Управління молодіжної політики та у справах дітей Бахмутської міської ради та Бахмутського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді 26 листопада  було надано старт Міжнародній акції «16 днів проти гендерного-обумовленого насильства».

Метою акції є проведення інформаційно-просвітницької роботи серед мешканців міста з питань насильства по відношенню до жінок і дітей шляхом розповсюдження тематичних буклетів «Гендер: рівні можливості для всіх», «Життя  - без насильства», «Торгівля  людьми: подбай про власну безпеку!».  

До участі у заході залучені студенти –волонтери всіх вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації та закладу професійно-технічної освіти, розташованих на території м. Бахмут. Акція триватиме до 10 грудня.

Також, в рамках зазначеного заходу відбулась презентація  конкурсних робіт - інформаційних буклетів щодо гендерного паритету, попередження насильства та протидії торгівлі людьми. Студентською та учнівською молоддю було розроблено та представлено більш ніж 30 буклетів. Буклети оцінювали за наступними критеріями: зміст, оформлення, актуальність та важливість інформації.  

10 грудня за підсумками проведення інформаційно-просвітницької роботи будуть нагороджені активні учасники акції та переможці конкурсу буклетів.

«16 днів проти гендерного-обумовленого насильства»«16 днів проти гендерного-обумовленого насильства»«16 днів проти гендерного-обумовленого насильства»«16 днів проти гендерного-обумовленого насильства»«16 днів проти гендерного-обумовленого насильства»«16 днів проти гендерного-обумовленого насильства»