Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Верховна рада України

“Сильні громади” оголошують фотоконкурс “Донеччина у фокусі змін”

Переглядів: 2329
26.11.2018 - 08:48

21 листопада стартує онлайн-фотоконкурс “Донеччина у фокусі змін”. Автори трьох найкращих фотографій отримають подарункові сертифікати. Також кращі фото будуть представлені на фотовиставках, які пройдуть у містах Донеччини. Прийом заявок на конкурс триватиме з 21 листопада до 5 грудня 2018 року включно.

Автори трьох найкращих фотографій отримають подарункові сертифікати. Півфіналіст - на суму 2000 грн, фіналіст - 3000 грн, переможець - 5000 грн.

Мета фотоконкурсу - продемонструвати можливість позитивних змін на Донбасі, які відбулись в регіоні з 2014 року. Окрім інфраструктури, можна показати зміни в людях, спільнотах, містах та будь-чому, що відображає розвиток, попри війну.

“Не зважаючи на війну, на Донеччині відбуваються активні зміни, будуються нові парки, дороги, відкривається новий бізнес, змінюється система самоврядування, створюються об'єднані територіальні громади, відкриваються центри надання адміністративних послуг. Не дивлячись на складність становища, в регіоні відбувається поступ. Ми пропонуємо людям показати його у своїх світлинах”, - розповів координатор руху “Сильні громади” Валентин Краснопьоров.

Згідно з умовами, фотоконкурс відбуватиметься в соцмережі Facebook. Фото необхідно опублікувати на своїй сторінці в Facebook з хештегом #ФокусуйЗміни.

Профілі учасників фотоконкурсу повинні бути відкритими та не містити додаткових налаштувань  приватності.

Кожне фото має містити назву та опис із зазначенням, участі у фотоконкурсі “Донеччина у фокусі змін”. В описі вказуйте за яких обставин було зроблене фото, що на ньому зображено, місто та дата. Конкурсанти можуть публікувати до 5-ти фото.

Обов’язкові умови участі в конкурсі:

  • Вподобайте сторінку руху “Сильні громади” у Фейсбук

  • опублікуйте фото на своїй сторінці у Фейсбук із описом, який повинен містити назву фото, місто, дату

  • Додайте у пості хештег #ФокусуйЗміни та назву фотоконкурсу “Донеччина у фокусі змін”

  • Затегайте у пості сторінку руху “Сильні громади” у Фейсбук

  • надішліть на електронну скриньку gromady.dn.ua@gmail.com посилання на пост у Фейсбук та прикріпіть, окремим файлом фотографії.

  • Формат файлів – JPG або JPEG. Приклад підпису - “Прізвище_Фото1”.

Якість фото має бути не менше 4000 пікселів за довгою стороною. Фото, зроблені на телефон із якісною фотокамерою теж приймаються. Роботи повинні бути без логотипів, рамок та штампів.

Переможців конкурсу обере журі, до складу якого входить команда руху “Сильні громади”, представники Донецької обласної державної адміністрації та професійні фотографи з Донеччини.

Журі оцінюватиме фотографії на відповідність тематиці, композицію, оригінальність та якість.

Контактна особа: Денис Бігунов 0507522521