Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 104 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Супровід підприємців

Переглядів: 1789
21.11.2018 - 17:00

21 листопада 2018 року в Центрі розвитку підприємництва Бахмутського міського центру зайнятості відбувся черговий тренінг з бізнес – планування в якому взяли участь  6 безробітних осіб.

Начальник відділу взаїмодії з роботодавцями Бахмутського міського центру зайнятості Роман Коновал в началі заходу розповів присутнім безробітним про можливості участі в  проекті підтримки малого та середнього бізнесу Донецької облдержадміністрації.

Головний економіст відділу мікро, малого та середнього бізнесу АТ «Ощадбанк» Павло Лущік познайомив присутніх з програмою для підприємців АТ  «Ощадбанк» - «Будуй своє», доступними пакетами для мікро-, малого та середнього бізнесу, які є одними із пріоритетних напрямів, що має величезні перспективи. Розповів про переваги програми «Мікрокредит клієнтам мікро-, та малого бізнесу» від АТ «Ощадбанка».

Фахівці Бахмутського  міського центру зайнятості ознайомили учасників тренінгу з додатковими  джерелами фінансування - грантовими програмами  міжнародних громадських організацій «Людина в біді», Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина з  надання безповоротної фінансової підтримки на реалізацію бізнес-проектів чинних підприємців Кожен учасник тренінгу, який проходив  в рамках роботи соціально - психологічного тренінгового центру «Шлях до успіху», отримав інформаційний пакет з інформацією про гранти,  програми та правові питання.

Центр розвитку підприємництва працює на постійній основі та запрошує всіх бажаючих розпочати підприємницьку діяльність та підприємців- скористатися можливістю поділитися думками й досвідом, обговорити проблеми, отримати поради і відповіді на свої питання щосереди з 10-00 до 13-00  у Бахмутському міському центрі зайнятості.

Останні статті на сайті